"Summer CLUB BBA- ATELIERE BUSY BEES"

In jos

"Summer CLUB BBA- ATELIERE BUSY BEES"

Mesaj  crestem_impreuna_copii la data de Vin Iul 12, 2013 2:42 am

DRAGI PARINTI:
Sunteti la serviciu si nu aveti cu cine lasa copilul? Aveti cu cine sa il lasati pe micutul Dumneavoastra, dar doriti o vacanta SPECIALA pentru el? O vacanta deosebita in care sa invete si sa se dezvolte!
"PLAY AND LEARN"  este deviza verii la GRADINITA BUSY BEES ACADEMY.

Copilul are nevoie sa fie stimulat pentru dezvoltarea lui, are nevoie de atentie si indrumare permanenta. Prin JOC, copilul isi dobandeste autonomia; prin JOC copilul isi contureaza personalitatea; prin JOC copilul devine adult.
"Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci CRESTEREA"

Stupul BUSY BEES ACADEMY  vine in intampinarea Dumneavoastra cu solutii practice pentru toti copiii, fie ca fac parte din stupul Busy Bees sau vin din afara lui.
Noi-ECHIPA BUSY BEES- va oferim acest lucru, avand personal specializat in psihologia copilului.

"Summer CLUB BBA- ATELIERE BUSY BEES" este un proiect conceput de o echipa interdisciplinara de lucru formata din specialisti in psihologie, psihopedagogie, arta dramatica si educatie nonformala. Conceptul Summer Club BBA raspunde nevoilor de joc si de invatare ale copiilor, de odihna activa si de timpul de calitate petrecut intr-un mediu adecvat, alaturi de indrumatori cu experienta educationala (cadre didactice specializate, animator socio-educativ, trainer de educatie non-formala si informala, psiholog, psihopedagog).

Va asteptam cu drag in STUPUL BUSY BEES.


Contact:
Mihaela Ilas     -    Manager Busy Bees;tel.  0727 789 768
Andreea Ciocalteu  -  prof.consilier,formator; tel.:0721 11 00 50

crestem_impreuna_copii


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum