MEDICAMENTE PERMISE IN TIMPUL SARCINII SI ALAPTARII

In jos

MEDICAMENTE PERMISE IN TIMPUL SARCINII SI ALAPTARII

Mesaj  Admin la data de Mier Feb 24, 2010 12:52 am

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]ACEST TABEL A FOST PRELUAT SI TRADUS de catre SuperParinti
SURSA: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Toate drepturile asupra variantei in limba romana sunt proprietatea intelectuala a SuperParinti.


Disclaimer
Continutul acestui site, actual si viitor apartin Super Parinti constituind propietate intelectuala.
Acest continut implica un consum substantial de timp, bani sau alte resurse si trebuie respectat ca atare. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al SupeParinti.Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal. Pentru a cere acordul de folosire a continutului in alte scopuri va rugam sa ne contactati pe adresa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].
Echipa SuperParinti incearca sa furnizeze membrilor comunitatii informatii cat mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, SuperParinti nu poate garanta pentru aceasta informatie. Fiecare cititor poate interpreta aceasta informatie dupa bunul plac si are obligatia sa verifice informatia si in alte surse mai ales in cazul in care aceasta informatie are caracter medical sau juridic. Este importat de subliniat, ca informatia prezentata pe SuperParinti, are un caracter suplimentar, si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de specialisti (medici, avocati etc.). SuperParinti nu poate fi facut raspunzator pentru modul in care un membru al site-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest cadru. Vizitatorii sau persoane terte nu pot cere daune de nici un fel in baza utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest site.
avatar
Admin
Admin


http://super-parinti.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum