Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie(FRCFF)

In jos

Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie(FRCFF)

Mesaj  Lore la data de Mier Mar 31, 2010 4:29 am

Buna ziua,

Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie (FRCFF), este cea mai mare organizatie din Transilvania care protejeaza copiii din familii foarte sarace. De 13 ani ii primeste la cele 7 centre comunitare din (Cluj-Napoca, Cimpia Turzii, Oradea si Satu Mare). Zilnic ei vin aici dupa scoală, isi fac temele, fac meditatii sau consiliere si primesc o gustare, care- pentru multi dintre ei- este cea mai consistenta masa a zilei.

In anul 2009 am ajutat aproximativ 10000 de copii impreuna cu famiile lor. Vrem sa le oferim o copilarie fericita si sa construim o baza solida a viitorului lor. Copiii educati au o sansa in plus sa devina adulti independenti.

De aceea, FRCCF impreuna cu CoSoSys a lansat campania „ Licence to Hope”, care isi propune sa aduca 50 de laptopuri care vor fi folosite la cursurile de informatica organizate pentru 150 dintre copiii sprijiniţi de FRCCF.

Pana in 15 iulie 2010, timp de 4 luni, compania CoSoSys ofera softul de securizare a porturilor USB Secure it Easy la un pret special. CoSoSys va dona jumatate din pretul fiecarei licente vandute catre FRCCF. Fondurile adunate vor fi folosite pentru achizitionarea celor 50 de laptopuri si sustinerea cursurilor de informatica din cadrul centrelor comunitare.

Toti avem acum oportunitatea sa oferim o sansa la educatie si la un viitor mai bun pentru copiii defavorizati din centrele comunitare FRCCF, dar- in acelasi timp- sa beneficiem de o solutie de calitate pentru securitatea calculatorului si a datelor personale.

Licentele pot fi cumparate de pe siteul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Daca doriti sa oferiti o sansa la educatie unui copil defavorizat, puteti cumpara o licenta sau sa le spuneti prietenilor despre noi. Aici sunt toate detaliile: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Ramanem la dispozitia Dumneavoastra pentru orice alte detalii.


Domnita Fechete
Coordonator Atragere de Fonduri FRCCF

Directioneaza 2% din impozitul platit statului catre copiii defavorizati si acestia vor avea parte de o masa zilnica! Declaratia o gasesti aici

Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie
Str. Rene Descartes, Nr. 6, Cluj Napoca
Tel: 0264-594893; 0729-119139
Email: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Web: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

_________________
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Paul - 4 ani
avatar
Lore

Rac

http://www.luthelo.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum