doresc sa ingrijesc si sa fac teme cu copii dupa scoala

In jos

doresc sa ingrijesc si sa fac teme cu copii dupa scoala

Mesaj  valentinat la data de Mar Aug 10, 2010 6:23 am

Buna ziua,
Ma numesc Valentina , am 24 de ani si sunt absolventa a Facultatii de Filosofie din cadrul Universitatii din Bucuresti cu specializarea moral-politica, cadru in care am dobandit abilitatea de a analiza motivaţiile şi temeiurile care stau la baza acţiunilor umane, însuşindu-mi în acelaşi timp o serie de cunoştinţe care ma abilitează să particip activ la viaţa comunităţii .Datorita acestor cunostinte si abilitati acumulate pe parcursul anilor de studii si dorintei de ai ajuta pe copii in procesul de invatare as dori sa ma angajez intr-o astfel de activitate educationala cu unul dintre copiii dumneavoastra care sa aibe varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani inclusiv.
Astfel sunt dispusa sa-l ajut pe copil atat la buna rezolvare a temelor dar si la intelegerea procesului de rezolvare intr-un mod interactiv . Consider ca orice copil vrea sa inteleaga de ce anumite fenomene pe care le observa au un anumit comportament sau un anumit rezultat chiar daca modul in care el formuleaza intrebarea nu este foarte explicit . de datoria noastra fiind astfel sa-i oferim cele mai constructive comparatii si imagini cu care el sa-si construiasca ansamblul de idei pentru felul in care trebuie sa inteleaga si sa priveasca lumea.
Totodata am posibilitatea de a ma deplasa la adresa dumneavostra sau sa invit copilul la mine acasa , sa-i ofer masa la ora stabilita de dumneavostra si sa-l conduc de-acasa la scoala si invers.
Sunt sigura ca exista multe alte detalii pe care vreti sa le clarificati , motiv pentru care va las numarul meu de telefon: 0725 765 426 (Bucuresti , sector 1)

valentinat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum