Anunt: Sectiunile private din cadrul forumului

In jos

Anunt: Sectiunile private din cadrul forumului

Mesaj  Admin la data de Lun Mai 09, 2011 3:48 am

Orice familie are o viata publica, vizibila oricui si o viata intima, personala la care au acces cele mai dragi si apropiate persoane.

La aproape un an si jumatate de cand parintii acestei comunitati si-au oferit afectiunea si prietenia tuturor celor ce au dorit-o, au ajuns intr-un moment in care isi doresc sa intimizeze o parte a vietii prin initierea unor sectiuni private in forum.

Din punctul nostru de vedere, cele mai importante criterii in alegerea si sustinerea unor prietenii sunt cunoasterea si reciprocitatea.

La sectiunea privata a forumului super-parinti.com vor avea acces membri ce au conturi active de cel putin 1 luna de zile si un minim de 50 de mesaje ce in acest fel pot renunta la masca anonimatului.

1. Cei ce intra aici vor fi cunoscuti de administratorii acestui forum dupa nume, pasiuni, ocupatie, realizari....
2. Cei ce intra aici nu vor fi doar simpli privitori ci membri activi.
3. Calitatea de mebru in sectiunea privata se castiga si nu este permanenta. Lipsa de activitate, insusirea unor informatii din aceasta sectiune si promovarea ca fiind una persoanala, denigrarea sub orice forma a oricarui membru din aceasta sectiune se pedepseste prin limitarea accesului in aceasta sectiune.

Cu aceasta ocazie va rog sa cititi si regulamentul forumului.
avatar
Admin
Admin


http://super-parinti.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum